Menu in: English 中文 Nederlands Français Italiano 日本語 Malti
菜单 – 中文
前菜
- 番茄莫扎里拉奶酪 – €14
- 挪威熏三文鱼,烤面包 – €16
- 苹果上的热蘑菇 – €15
- 自制腌三文鱼 – €17
- 勃艮第蜗牛 (12) – €18
- 海鲜酥皮点心 – €12
- 梅干鸭肉酱 – €12
肉类和鱼类
- 扇贝 – €29
- 柠檬奶油酱大虾 – €29
- 鳕鱼排 – €27
- 法式煎牛排 – €32
- 奶油蘑菇酱小牛肉排 – €32
- 手工切牛肉塔塔 – €26
- 鸭胸肉 – €29
- 小牛肉炖肉 – €26
- 鸡胸肉 – €25
- 牛排 – €34
奶酪和甜点
- 莫布里奶酪 – €10
- 奶酪拼盘 – €12
- 时令雪芭 – €10
- 巧克力蛋糕配香草酱 – €12
- 自制苹果挞 – €12
- 焦糖布丁 – €10
- 冻果仁糖 – €14
- 自制苹果派配香草冰淇淋 – €12
Menu – Nederlands
Voorgerechten
- Tomaat Mozzarella Bufala – €14
- Noorse Gerookte Zalm, Toast – €16
- Warme Champignon op Appel – €15
- Huisgemaakte Zalm Gravlax – €17
- Bourgondische Slakken (12) – €18
- Bladerdeeg met Zeevruchten – €12
- Eendenleverpaté met Pruimen – €12
Vlees en Vis
- Coquilles – €29
- Garnalen in Romige Citroensaus – €29
- Kabeljauwfilet – €27
- Gebakken Entrecote (Frankrijk) – €32
- Kalfshaas met Romige Champignonsaus – €32
- Biefstuk Tartaar (met de Hand Gesneden) – €26
- Eendenborst – €29
- Kalfsvlees Blanquette – €26
- Kipfilet – €25
- Ossenhaas – €34
Kaas en Desserts
- Brie de Meaux – €10
- Gevarieerde Kaasplateau – €12
- Seizoensorbet – €10
- Chocoladetaart met Custardsaus – €12
- Huisgemaakte Tarte Tatin – €12
- Crème Brûlée – €10
- Bevroren Nougat – €14
- Warme Appeltaart met Vanille-ijs – €12
Menu – Français
Entrées
- Tomate Mozzarella Bufala – €14
- Saumon Fumé Norvégien, Toasts – €16
- Champignon Chaud sur Pomme – €15
- Saumon Gravlax Maison – €17
- Escargots de Bourgogne (12) – €18
- Feuilleté aux Fruits de Mer – €12
- Terrine de Canard aux Pruneaux – €12
Viandes et Poissons
- Noix de Saint-Jacques – €29
- Gambas, Sauce Crémée Citron – €29
- Dos de Cabillaud – €27
- Entrecôte Poêlée (France) – €32
- Filet de Veau, Sauce Crémée aux Cèpes – €32
- Tartare de Bœuf au Couteau – €26
- Magret de Canard – €29
- Blanquette de Veau – €26
- Suprême de Volaille – €25
- Filet de Bœuf – €34
Fromages et Desserts
- Brie de Meaux – €10
- Assortiment de Fromages – €12
- Sorbet du Moment – €10
- Gâteau au Chocolat, Sauce Anglaise – €12
- Tarte Tatin Maison – €12
- Crème Brûlée – €10
- Nougat Glacé – €14
- Tarte aux Pommes Maison, Boule Vanille – €12
Menu – Italiano
Antipasti
- Pomodoro Mozzarella Bufala – €14
- Salmone Affumicato Norvegese, Toast – €16
- Funghi Caldi su Mela – €15
- Gravlax di Salmone Fatto in Casa – €17
- Lumache di Borgogna (12) – €18
- Pasta Sfoglia con Frutti di Mare – €12
- Terrina di Anatra con Prugne – €12
Carni e Pesce
- Capesante – €29
- Gamberoni con Salsa Cremosa al Limone – €29
- Filetto di Merluzzo – €27
- Entrecôte Saltata in Padella (Francia) – €32
- Filetto di Vitello con Salsa Cremosa ai Funghi – €32
- Tartare di Manzo al Coltello – €26
- Petto d’Anatra – €29
- Blanquette di Vitello – €26
- Suprema di Pollo – €25
- Filetto di Manzo – €34
Formaggi e Dolci
- Brie de Meaux – €10
- Formaggi Assortiti – €12
- Sorbetto Stagionale – €10
- Torta al Cioccolato con Salsa Inglese – €12
- Tarte Tatin Fatta in Casa – €12
- Crème Brûlée – €10
- Nougat Gelato – €14
- Crostata di Mele con Gelato alla Vaniglia – €12
メニュー – 日本語
前菜
- トマトとモッツァレラブッファラ – €14
- ノルウェー産スモークサーモン、トースト付き – €16
- リンゴの上に温かいキノコ – €15
- 自家製サーモングラブラックス – €17
- ブルゴーニュ産エスカルゴ (12個) – €18
- シーフードパフペストリー – €12
- プルーン入り鴨のテリーヌ – €12
肉と魚
- ホタテ貝 – €29
- クリーミーなレモンソースのエビ – €29
- タラのフィレ – €27
- フランス産リブロースステーキ – €32
- きのこのクリームソースを添えた仔牛のフィレ – €32
- 牛肉のタルタル (ナイフカット) – €26
- 鴨胸肉 – €29
- 仔牛肉のブランケット – €26
- 鶏胸肉 – €25
- 牛ヒレ肉 – €34
チーズとデザート
- ブリードモー – €10
- アソートチーズ – €12
- 季節のソルベ – €10
- カスタードソース付きチョコレートケーキ – €12
- 自家製タルトタタン – €12
- クレームブリュレ – €10
- 冷たいヌガー – €14
- バニラアイスクリームを添えた自家製アップルパイ – €12
Menu – Malti
Antipasti
- Tomata Mozzarella Bufala – €14
- Salmone Affumikat Norveġiż, Toasts – €16
- Faqqiegħ Sħun fuq Tuffieħa – €15
- Gravlax tal-Ħut Magħmul id-Dar – €17
- Beguni Slaten (12) – €18
- Ħelwa bil-Frott tal-Baħar – €12
- Terrina tal-Papra bil-Pruna – €12
Laħam u Ħut
- Qarnit – €29
- Gambli b’Salsa Kremi tal-Lumi – €29
- Filet tal-Merluzz – €27
- Entrecôte Moqlija (Franza) – €32
- Filet tal-Vitella b’Salsa tal-Fungus – €32
- Tartare tal-Laħam tat-Tjur – €26
- Sider tal-Papra – €29
- Stew tal-Vitella – €26
- Suprema tat-Tjur – €25
- Filet tal-Laħam – €34
Ġobon u Deżerti
- Brie de Meaux – €10
- Ġobon Assortit – €12
- Sorbet tal-Istaġun – €10
- Kejk tal-Ċikkulata b’Salsa Custard – €12
- Tarte Tatin Magħmula id-Dar – €12
- Creme Brûlée – €10
- Nougat Iffriżat – €14
- Torta tat-Tuffieħ Magħmula id-Dar bil-Ġelat tal-Vanilla – €12